Inredning

Moderna vaxdukar

För i tiden hade man alltid dukar på borden och det var välmanglat men idag finns det inte så många manglar kvar och inte heller användes det för mycket dukar. Tiden finns kanske inte riktigt, men då är det väldigt smart att satsa på en någon modern vaxduk i stället för dom behöver man inte stryka eller tvätta nämnvärt.

Denna linnevax duk från Vaxduk från https://www.vaxduk.com/ är slående lik den i äkta linne om man väljer att satsa på att köpa kvalité, den här går tvätta i 40 grader och sedan bara hänga och torka så är den rak! Jag var ute senast i veckan och åt på en indiskt restaurang och dom hade vaxdukar men som dock inte var lite verklighetstrogna och det var inte heller avtorkat från förgående kund.

Om man gillar att sy kan man köpa metervara på och göra sina egna löpare med, löparna är ju dömda att man spiller på. Jag hade någon fas i livet som ung och sydde både egna gardiner och löpare. Vilket projekt det var, det tog flera timmar men det blev riktigt bra faktiskt. Jag är nämligen väldigt bra på att pyssla då jag är noggrann med bra tålamod.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.