HUDA Beauty har äntligen kommit till Sverige

Huda Beauty är ett skönhetskonto på Instagram med 20 miljoner följare och hon har en kosmetiska märke som heter Huda Beauty som numera går köpa i Sverige!

huda beauty instagram

Hennes riktiga namn är Huda Kattan och hon är en amerikansk makeupartist (med föräldrar från Irak) och bor numera i Dubai med sin familj. Jag har följt henne bra länge på Instagram och jag älskar se hennes videos, fina smink och suktat länge efter hennes läppstift och high highlighters och produkterna är mycket omtalade i sociala medier! Följ  –>Huda beautys instagram.

Huda Kattan
Huda Kattans

huda beauty highlighters

Ser ni färgen på dessa och glansen? WOW!

Jag kommer lätt bege mig till Sephora och köpa dessa, det är där jag tror dom finns, ett rykte som går. Jag kommer uppdatera i efterhand mer information om detta när jag finner det. Men du kan med lätthet köpa dom via internet från UK med gratis frakt från denna sida som heter Cultbeauty, ta mig till Huda beauty smink! Man betalar heller ingen tull just nu från UK.

2 comments / Add your comment below

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds