Hetta upp ditt förhållande och sexliv med dessa tips

Samarbete med vuxenkul.se

 

Åk bort på en lyxig övernattningsresa

Gå på en sexig övernattningsresa (eller inte) För att experimentera med kan ni testa med rollspel. Skapa bakgrundshistoria för dina karaktärer i förväg, klä ut dig och ha kul med det. Par som reser tillsammans har bättre sexliv. Vissa par som arbetar sig tillbaka till intimitet kan tycka att ett sexigt möte är utmanande. Att åka på en romantisk semester kan skapa för mycket press att prestera känn inget måste på det, ni som par kan gynnas även om ni spenderar tid tillsammans på sätt som är icke-sexuella. Som att gå på vandring tillsammans eller besök en ny lokal plats. Läs denna sexblogg för fler bra tips!

 

Ta en sexklass och använd din helg till att träna

Att gå ett pars sexklass kan öppna upp en helt ny väg för sexliv. På en sexkurs kan par kan lära sig om nya sexställningar, tekniker och sexleksaker. Det finns många avancerade sexleksaker som är mer än en dildo, som appstyrda vibratorer och rekvisita för sexlek allt kombinerat i en inlärningsmiljö som är rolig och lättsam.

Frigör din kropps energi på ett nytt sätt

Gå och dansa eller testa yoga eller något, när du bekräftar din koppling till din egen kropp, så kan du bekräfta din koppling till din partners kropp. Faktum är att en undersökning visar att sexuellt inaktiva personer var benägna att känna mer sorg och kände sig oattraktiva. Återta din sexuella kraft genom att hitta nya sätt att röra sig och bli bekväm i kroppen.

 

Se en porrfilm tillsammans

​​Lär känna varandras erfarenhet sex och sexuella preferenser. Det finns porr som är parvänlig. För porrsajter som erbjuder kvinnovänliga, queervänliga och parvänliga alternativ. 

 

Testa sexleksaker för par

Det här är en ypperlig chans att kommunicera med din partner om era fantasier och sexuella önskemål. Har du och din partner aldrig använt sexleksaker innan kan det vara svårt att veta hur man faktiskt ska gå tillväga om man är sugen på att testa parleksaker.

 

Testa ha duschsex

Duschsex kan vara riktigt trevligt om du gör det rätt. Dessutom slår du två flugor i en smäll – du får både ligga och blir ren.

 

Ha långt förspel

Bygg uppstämningen med långt förspel. Har du hört om Womanizer? Det är en ny sorts sexleksak som stimulerar klitoris genom lufttryck och är en luftrycksvibrator