Bra tips

Fina smycken från Modstockholm

Vem säger att det inte lönar sig att shoppa? Nyligen när jag var och shoppade i The lobby fick jag med mig en Goodiebag innehållandes dessa fina armband från Modstockholm.

 

Dom har väldigt coola yoga mattor av kork som är riktigt bra och hållbara fick jag höra och även en fin tröja som heter Ölandströjan. I somras så gav jag min bror en träklocka från deras kollektion och han älskade den och tyckte den var riktigt retro. Den var gjort av ett väldigt lätt trä och passade hans stil perfekt. Tack för dom fina armbanden, den ena ska jag använda själv i sommar och den andra är för en man så då har jag en present här hemma redo 🙂

Mod Stockholm är ett svenskt företag som designar och tillverkar handgjorda träklockor. Vår vision är att använda så många naturvänliga material som möjligt och göra det lättare att återvinna dem efteråt.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.