Uncategorized

Få bort pigmentfläckar med Skin rejuventation

Pigmentfläckar är väldigt vanligt att vi får när vi blir äldre eller om vi varit i solen mycket. Jag några vänner som lider av detta så pass att dom gör nästan vad som helst att få bort dom. Dom tycker dom är fula och stör sig väldigt mycket på dom!

pigmentfläckar ansiktet

Jag kan tänka mig att det inte är så roligt att ha sådana, men nu har jag ett tips på en behandling som tar bort dom som min vän Hanna berättade om, nämligen:

Skin rejuventation

Skin rejuventation
Skin rejuventation

Skin rejuvenation är en behandling som föryngrar din hud, minskar rynkor, krymper porstorlekar, tar bort brustna blodkärl och andra pigmentfläckar.

Hur?: Kombinerar radiofrekvens, massage och hudkylning. Maskinen har många egenskaper och kombineras med kyla,

Hudföryngring, uppstramning och blekning

Önskan om att bibehålla hudens lyster och ungdomlighet är universell.

MeDioStar Effect :

är den perfekta lasern för dessa behandlingar. Effektiv för alla hudtyper. Hudkylning minskar risken för svullnad och rodnad.

fakta ifrån Laser och Estetik

4 kommentarer

 • B B

  ”Hur?: Kombinerar radiofrekvens, massage och hudkylning. Maskinen har många egenskaper och kombineras med kyla.” Snick snack! Det finns inga bevis att någon av de här metoderna har effekt. Massage har kortvarig effekt. Det är bara en massa dravel typ ”16 av 20 kvinnor skulle rekommendera behandlingen till sina vänner”. Alltid samma duperande attityd mot kvinnor. Jag avskyr företag som beter sig så här!

  • missjennie

   Ingen aning men det är det som det står, det var en vän som tipsade att denna behandling var bra då hon gjort den. Har en vän som provat allt mot pigmentfläckar hon ska nu prova denna behandling så får vi se. Om det inte funkar då är det nog tyvärr kört!

 • Maria Nilsson

  Hej,
  Personligen så har jag valt med att jobba med Dermapen på pigmentfläckar då jag har sett bäst resultat av med den behandlingen på just pigmentfläckar och att man samtidigt får på fler fördelar som ökad kollagenproduktion. 🙂

  http://bymani.se/hem

  Hälsningar
  Maria Nilsson
  Bymanisthlm

  • missjennie

   Hej, I see, svårt veta vad man ska välja. Har själv inget behov av behandlingen så ej provat men har vänner som lider av pigmentfläckar!
   Tack för tips!

   hls Jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.