Uncategorized

En lyxig fördelsedagsfest för Iman

Är det någon som tycker om guldkant på tillvaron precis som mig är det Iman som nyligen fyllt år och i samband med helgen som var och Halloween hade lite friande.

Kvällen började med en 2-rätters på Vau de ville som är en resturang mitt i smeten vid Stureplan som har grym mat, trevlig personal och en favorit till mig. 

Skål!

Förrätt, lax tartare, jag älskar tartare!

Tacos…

Efter den trevliga middagen med mat, bubbel och shots bar det av till hotell Diplomat för efterrätt och mer firande. Det tillhör en av Stockholms finare hotell och det är verkligen bra stil här. Jag som älskar mer klassisk look med sekelskift lyx känner mig som hemma. Det gjorde visst en vän till mig för jag mötte på den nästan vid rummet bredvid oss… man behöver verkligen inte resa bort för lyxa med hotell!

Vacker och god tårta by @Bakpassion

Dekoration från Theoochjag

Sådär nu avrundar jag detta inlägg med att säga, tack för en trevlig kväll igen och säger som Iman. Det här får vi göra om mer! More is more!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *