Senaste nytt från Dr Dennis gross DRx SpectraLite EyeCare Pro

Har du tre minuter över varje dag? Troligtvis har du det och då är denna revolutionerande DRx SpectraLite EyeCare Pro, en sådan ögonmask med medicinskt rött led-ljus med patent från Nasa.

Det består av ett speciellt utvecklad led-ljus som når ner i huden och har en styrka på 600 och är på den nivån som kan penetrera ner i din hud och läka den från insidan genom att stimulera kollagenproduktionen. Resultaten blir mindre rynkor, fastare hud och klarare under ögonen. Just runt ögonen är där vi avslöjar vår ålder många gånger.

 

DRx SpectraLite EyeCare Pro
DRx SpectraLite EyeCare Pro

Hur coola är inte dessa?

DRx SpectraLite EyeCare Pro

Vi fick spännande föreläsning direkt influget från New york!

DRx SpectraLite EyeCare Pro

Här ser vi en förteckning över dom olika led-ljusen och hur Dennis gross särskiljer sig mot övriga ljus. SpectraLite ™ har 72 LED-lampor och visar ett fullt spektrum av terapeutiskt ljus, vilket ger professionell ljusterapi till ditt hem. Priset ligger på ca 2300kr och är helt överkomligt för sådan avancerad produkt! Dom säljs på Nk, Lyko och andra liknande företag i Sverige. (kommer uppdatera med länk när jag fått tag på det.

 

Vad gör den SpectraLite ™ ?

Jo den tränger djupt in i hudens hud och stimulerar kollagenproduktionen för att förbättra hudens densitet och successivt så minska mjuka fina linjer och rynkor.  Resultaten kommer inte över en natt men efter drygt 2 veckor kommer man kunna se lite resultat.  * 97% av patienterna visade synlig förbättring i fina linjer, rynkor och hudton (i en 10-veckors daglig klinisk studie)

Hudfördelar:

  • Penetrerar djupt i huden för att bygga kollagen
  • Slätar ut rynkor och kråkfötter
  • Ger mer fast hud
  • Jämnar ut hudtonen
  • Ökar hudens densitet

Det bjöds på god lunch hos Ellance och temat var fint orange precis som Dennis gross förpackningar är.

Om jag vill ha SpectraLite EyeCare Pro? JO JA TACK! Den var skön på och jag kan se mig själv använda den varje dag. Så den ska införskaffas helt klart 🙂

2 reaktioner på ”Senaste nytt från Dr Dennis gross DRx SpectraLite EyeCare Pro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.