Spara pengar tips

Den lilla uppoffringen för få tillbaka pengar när man handlar

-innehåller adlinks-

Det som skiljer mig mot andra är att jag kan se stora bilden, helheten av vad ett liten uppoffring kan ge i långa loppet.

Om jag hade haft en stram budget och på låt säga 1000-3000 kr att shoppa kläder för varje månad hade jag gjort allt för att få dom räcka lite längre. Idag får man inte så mycket för den summan tyvärr, men slår man ihop 3000 x 12 så är det, 36 000kr och om man då fick cash back 8 % så är det 2800kr, det är en månad gratis shopping! Det är mycket om man har lite pengar! Tänk det på en livstid! 

Få en månads gratis shopping per år!

KLICKA HÄR

Det är så märkligt att det är dom med lite pengar som inte orkar bry sig om att spara pengar när dom väl bränner? Men dom har tid jobba 8h om dagen för 100 något i timmen, det är extremt långsamma pengar om du tänker efter. Att lägga 1 minut på få cash back pengar är bättre timlön än vad du har på arbetet.

Har du ingen extra minut över på din fritid att spara pengar? 1 minut arbete innan du shoppar och du tex spar 79kr på en minut för ordna cash back  så är det, 4740kr om du räknar det på 60 minuter. Vilket jobb ger så bra timlön?

Så här gör du:

Bli medlem här

Gå till butik du vill shoppa och shoppa som vanligt och få pengar tillbaka

Om du vill kan du ladda ner en ”widget” till din dator som säger till vilka sidor du kan få cash back pengar och då trycker du bara på ok. Vips så får du pengar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.