Uncategorized

Chromatic highlight – Gosh copenhagen

Chromatic highlight är en ny duo med flera highlighters men en hög shimmery finish från pärlglans som skapar ett härligt glow. It’ al about the glow nu! Jag gillar verkligen märket Gosh copenhagen för det har bra priser med kvalité, inga produkter är testade på djur. Märket har inte riktigt slagit sig in i Sverige riktigt ännu men det går köpa på tex Eleven eller på deras egna sajt som är på svenska.

Chromatic highlight - Gosh copenhagen

Stor och skimrande palett precis vad jag gillar, nu har jag både en med ljusare highligt och en med bronze. Det behövs olika för olika looks.

Chromatic highlight - Gosh copenhagen
Chromatic highlight – Gosh copenhagen

Försökte få med glanset på bild, ni ser hur stor den är då den rymmer bra i min hand!

Chromatic highlight - Gosh copenhagen

Ni kan se här dom olika färgerna och jag lade ett väldigt tunt lager. En nyans är vit-pärl, en mer åt grönt, en åt lilla och lite mer rosa. Det blir nytt för mig med andra toner än just pärlfärg, det är spännande.  Priset på Chromatic highlight är 289kr

En av mina favoriter från Gosh copenhagen är deras läpp-olja, sååå skön på läpparna. Blev kär i första ögonkastet och läpparna ser verkligen större och tilltalande ut i den. På nyår ska jag sminka mig med palett! Har ni inte provat detta märke tycker jag ni ska göra det, jag har fått mycket komplimanger för min hy med ord som ”porslinshy” med deras liquid foundation drops.

-pressutskick-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *