Filmtips

Biopremiär mars: Life 22 mars

life film

Idag såg jag den spännande rymdfilmen Life på förhandsvisning, både jag och Malin har en förkärlek för rymdfilmer sedan vi sett Gravity med Sandra Bullock. Och jag måste erkänna att rymd och rymdraketer alltid varit spännande då det är så få som faktiskt får möjlighet besöka dessa platser. Nog om det, här är trailern för Life!

[iframe width=”600″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=cuA-xqBw4jE[/iframe]

life movie

Handling:

Ett sexmanna-team ombord på den internationella rymdstationen ISS är på väg att göra en av de viktigaste upptäckterna i människans historia: finna bevis för liv på planeten Mars. Allt eftersom forskningen fortskrider börjar deras metoder få oönskade konsekvenser, och livsformen de nyss upptäckt visar sig långt mer intelligent än någon hade kunnat föreställa sig.

Filmen är regisserad av svenske Daniel Espinosa, med Rebecca Ferguson i en av rollerna.

Världspremier 22 mars, Life hos Sf dirketlänk

 

Life recension

Life var en välgjort rymdfilm och det kändes väldigt äkta. Det var spänning genom större delen av filmen och för oss kändes innehållet inte som något vi hade sett. Finns liv i rymden är alltid i alla fall jag undrat över?
Det är alltid roligt när svenska skådespelare får rum på bioduken och inte hade jag anat att Rebecca Ferguson skull slå igenom efter sin tid i Nya tider såpan på tv 4:a. Men på någotvis hänger den inte lika kvar som Gravity gjorde. Filmen innehåller heroiskt räddade som alla storfilmer nästan brukar ha. Dock föll ingen tår hos mig och jag är ganska så blödig!

Filmen var bra och jag rekommenderar den

Betyg: 7/10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *