Hus och hem

Att få hemmet rent som clean Tiktok

Samarbete med eclife.se

Är du som mig som fastnat på Tiktok och med hashtaggen #cleantiktok? En man som trendar på Tiktok är:  Brandon Pleshek med kanalen Clean That Up.

När det gäller att bli viral online finns det inget riktigt sätt att veta vad som kommer att ta fart.  ​​Brandon bor strax söder om Green Bay i Appleton, Wisconsin, tog över sin familjs flera decenniers gamla städverksamhet för cirka 10 år sedan. I mars 2020 gjorde Brandon valet att stänga ner verksamheten i fyra månader och blev som företagsägare blev han förbannad. Hans flykt blev då att börja lägga upp roliga typ av galna städfilmer på internet.

En av de första videorna han lade upp var om en teknik efter mattrengöring som kallas mattvård. Efter att den fått nästan 40 000 visningar trodde Brandon att han faktiskt var inne på något. Brandon-”Jag var som… oj, det är vilt. Jag trodde inte att folk skulle bry sig om en vaktmästare från Wisconsin.” Frågor började strömma in i Brandons inkorg och hans plattformar har stadigt vuxit sedan dess. 

Brandon Pleshek

Jag personligen tycker det är roligt att se på videos med städning och jag känner själv att ett rent hem är ett hemtrevligt hem.

Funderar att skaffa ett städabonnemang

Vardagsstädningen kan jag göra själv, men jag funderar på om jag ska börja ha varannan vecka hemstäd för det är ganska förmånligt med skatteavdragen vi ta för hushållsnära tjänster som hemstädning. Smidigt är att dom har Städabonnemanget som är för dig som vill ha proffshjälp med hemstädning och andra hushållsnära tjänster regelbundet.

En annan sak när det gäller städning, i Sverige skulle jag säga att vi värnar lite mer att vi vill att våra hem ska rengöras med mindre starka rengöringsprodukter är i Usa och liknande länder.

Slutligen: En sak jag har lärt mig med städning är att det är bättre att små städa då och då än att låta saker gno inför mycket för då kan det bli på den gränsen att det inte går städa rent. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *