Inredning

Använda väggarna mer för förvaring med snygga hyllor

-Samarbete med Solhem Inredning-

Vad jag har förstått när man bor mindre är det viktigt att fokusera på att använda väggarna som är en yta man ändå inte kan vara på. Det är något jag själv inte tagit till vara på, men det är trendigt att ha fina hyllor på väggarna och på sajten Solheminredning finns det verkligen bra inredning. En vän till mig lägger väldigt mycket av sin tid på att inreda och varje sak som tas hem är genomtänkt. Jag har om ärligheten ska fram inte lagt så mycket tanke bakom min inredning och det vore skönt att investera i några snygga hyllor.

Man kommer ganska så långt bara genom att sätta upp några snygga hyllor med  hyllplan med konsoller, vilket var något jag införskaffade men dock ej fann hyllplan så det blev inte av. 

Hyllplan 70 cm vit marmor, House Doctor

Dessa hyllplan tycker jag är väldigt fina att ha som nattduksbord och dom tar verkligen ingen golvyta heller.

Denna hylla tycker jag passa väldigt fin in en hall eller i ett badrum samt kök!

Faktum är att sajten jag berättar om har mycket dansk design som är något jag tycker är väldigt fint. Det känns på något sätt väldigt avskalat och design. Utan att för den del kosta skjortan. Så här på kvällskvisten och efter ha sett detta program blir jag motiverad att ändra om här hemma. Vissa dom möblerar om och har sig och hittar på nya lösningar och som ofta blir bättre. Jag bra tips om man vill bli trött på kvällen är att städa och rensa ut för det är slitsamt att gå och kasta saker…. Efter ha varit duktig och städat bort saker man längre inte blir lycklig av kan man med gott samvete köpa hem ny inredning till hemmet och skapa ny fräschare känsla i hemmet. Det finns så många appar nu där man kan dessutom sälja eller skänka inredning.

Det jag stör mig mest på i mitt hem är att min lampskärm är beige och jag hade gärna sett jag hade haft en vit samt att jag har ingen plats för alla mina böcker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *