Visste du att den plats du bor på återspeglar vem du är?

Det är alltid lite spännande att bjuda hem någon för första gången eller hälsa på hos någon. Hur kommer det se ut? Vilken inredningsstil kommer det vara?  

Mitt hem speglar dessvärre inte riktigt vem jag är, men det gör däremot min blogg för här kan jag drömma mig bort om inredning visa upp det som jag tycker är vackert. Inne på sajten Pixers, som för övrigt fick bidra till titeln på detta blogginlägg då jag fann det deras sajt. Har en unikt utbud av: tapeter, fototapeter,  tavlor och posters, väggdekor med mera….

marmor tapet

Hur snyggt är inte detta kök med rosa marmor av tvättbar fototapet. Titta en gång till men trät på skåpen, det är inte heller äkta det är Pixi stixers dekor. Jag hade ingen aning att man så här enkelt kan klä om sina köksskåp.

Något som urskiljer denna poster-tapet- sticker-butik mot andra, är att dom har färdig inramande tavlor så att allt är klart när det kommer hem. Utbudet på varor är massivt men det finns bra filter-funktion. Ovan tavlor tyckte jag passade klockrent in till tapeten, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att inreda så här med rosa marmor.

vinyltapet

Den är vinyltapeten med grenar tyckte jag bara var för snygg, så som den formade sig runt dörren. Jag älskar för övrigt dubbel dörrar. Såg även att dom har grym rabatt just nu så går du i tankarna att handla hem något till väggarna ta dig en titt. Lovar du kommer hitta något snyggt.

2 comments / Add your comment below

  1. Håller med om att hemmet verkligen säger mycket om vem man är. Därför håller jag mitt snyggt och prydligt och alltid väldoftande – doften gör ju också mycket för hemmet tillika. Känns alltid lika trevligt när jag bjuder hem någon och de redan i dörren säger ”Vad gott det luktar”. ?

Kommentera