Vem vill man va och vem vill man umgås med för nå dit man vill

Som med allt i livet så blir verkligen livet mer intressant om man har någon vettig att umgås med och gärna dela sitt liv med. Jag saknar att inte har några framgångsrika entreprenörer vänner som jag kan få byta tankar med… Men även Mr Right, hint 😉 

Nyligen så läste jag att spenderar 30 % man sin tid med att människor som är sämre än dig själv, 30% av tiden med dom som är bättre än dig och resterande på dig själv, är det större chans att du lyxas i livet. Detta var verkligen något jag tog till mig det och har därefter lagt några fler några timmar på detta, dock känns procenten inte helt realistiska….

Som en del av min pågående framgångshistoria har jag nu gjort lite (läst några timmar) probono jobb till 2 företag med marknadsföring. Egentligen har jag inte tiden lägga så mycket tid dom första 30 %: en, så istället har jag lagt mer tid på mig själv, ta hand om mig själv, beta av på min långa to-do-list (vilket jag gjort lite precis) men även lägga tiden på onlimnedejting, tex här.

Tal om felprioritering….nyligen var jag på en lunch med en man som var 40 år och singel som berättade att han hade lagt all sin tid på sitt jobb sen sina killpolare. Nu var han istället alldeles för snabb på direkta dejtar nästintill desperat hitta någon att resa med i sommar…

Sen överlag så finns det många som ger så dåliga råd. Lyssnar du för länge på vad alla tycker kommer du till slut att radera dina egna åsikter och din självkänsla. Hör vad andra säger, men ta inte för många råd. Våga lita på dig själv. Det viktigaste för att nå framgång är att vara uthållig och fortsätta brinna för det du gör. 

 

 

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds