Valentine Warmup med Clear eyes sverige

I torsdags var jag på ett trevligt event på Karlaplan som hette Valentine Warmup by Cleareyes Sweden tillsammans medLejon media. Det blev en härlig kväll med god mat från Sushirullen, smycken och sjalar från Kastanj Stockholm, ögontips från kvällens avsändare Cleareyes och skönhetstips från Restylane Skincare, dejtingtips från Amando dejting och selfieskola med Bingo Rimér. Drycker kom från Caliente och Loka Crush!

Denna gång gick jag på eventet själv men hade ändå trevligt då man stöter alltid på bekanta man känner!

Kvällens goodiebag

För att få bagen var det olika stationer man var tvungen att gå förbi och samla stämplar, det var något nytt!

Game girl

Game girl

En  raggningsbok som jag verkligen ska ta och läsa. Med koden MYVALENTINE får ni 30% rabatt i deras webshop: Nicotext.

Nicotext gör innovativa spel och böcker för att underhålla människor i alla åldrar. Roligt, snyggt och enkelt-glada böcker för glada människor.

Sushi rullen var även på plats, jag brukar äta deras rullar i bland nere på stan. Dom finns bland annat på plattan och på Drottninggatan! Smidigt koncept, 30kr för en rulle som motsvarar ca 5-6 bitar. (4 enligt mig) Dom kör även catering och det är mättande och nyttigt. Endast 150 kcal per rulle 🙂

Amando.se är en ny typ av dejting app som går ut på att man dejtar inte efter utseende utan efter profil, dom tycker det är för mycket med utseende och att allt inte hänger på det. Första dejting utan profilbilder! Spännande för den som har tid med det! Man kan dela bilder inne i appen!

Clear eyes har kommit till Sverige!

Med oss hem fick vi Cleari som dom heter i Sverige  då dom ej fick heta för nått med varumärkets patent i Sverige så det produkten Cleari och har  loggan från Usa, Clear eyes för förtydliga att det är precis samma produkt som Clear eyes i Usa!

restylane handkräm

restylane handkräm

Man kan aldrig ha för många handkrämer så här i vintertid, jag har en låda med kanske 5 stycken olika på bunker nu 🙂

sushi rullen

Skärmavbild 2017-02-12 kl. 12.58.15

Skärmavbild 2017-02-12 kl. 12.58.57

Jag träffade på Amanda så vi hänge ihop på hela eventet, 2 event i rad för oss nu!

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds