Utvärdering tejp löshår

Jag har alltid använt mig av Keratin wax slingor, dvs slingor med löshår med fästen med äkta keratin på fästet jämfört mot limbaserade fästen som Nail hair extensions  ofta består av. Men i somras så provade jag tejp löshår.  Då jag har hört så mycket att det ska vara skonsamt, skonsammare än min vanliga metod. Även fast att jag inte tyckte den slet så mycket då jag brukade ha platta fästen med squuezer tång

Tänkt blev verklighet och där var jag med allt tejphår, först körde jag förlängning sedan andra gången (nu) lite hårförtjockning.

tejp löshår
tejp löshår

Tejp löshår

När jag fick se tejp löshåret i verkligheten så slog det mig att fästerna inte var så stora som dom förr brukade vara och jag blev glad. Jag hade innan trott att man skulle ha stora grejer i hårbotten och att det skulle kännas allt annat än naturligt. Men så var inte fallet. När det var i satt tyckte jag inte att det kändes så mycket, det kändes bara lite första natten.

Det har varit ganska så lätt att sköta och sett väldigt bra ut, topparna på håret har aldrig delat upp sig i sektioner som det ibland kan göra med Nail har extensions. Så behovet att borsta igenom håret har ej behövts med än normalt.

Jag gillade att det var rätt platt på huvudet och jag tror denna metod är väldigt bra på tunnhåriga människor.

Där emot så duschade jag håret en gång jättevarmt och då fick  jag erfara inte var så vidare bra, för då släppte flera fästen. Men annars tycker jag tejp sitter riktigt bra också.

Om man jämför mot min vanliga metod, så kan man inte ha lika strama tofsar med detta då håret sitter i större rader. Så man får ha mer vanlig tofsar så det är lite tråkigt, metoden känns då inte lika naturlig om man drar handen igenom håret. Även när man får utväxt på håret är det inte lika skoj med tejp löshår. Det sägs att man ska byta det var 8:e vecka. Men nu har jag ca 1 cm utväxt och känner att det är dags att byta omgående.  Stor fördel med tejphår är att det går jättelätt att ta ur och återanvända löshåret! Prisvärt!

me

Om jag skulle välja metod så skulle jag trots allt säga att Nail hair är bäst för det kan man ha lite längre tid, men har man tiden att springa göra om håret var 8:e vecka och har tunnare slaget av hår rekommenderar jag tejp. Gillar du att mest bara ha utsläppt här är tejp jättebra med. Båda är helt enkelt bra på olika vis 🙂

Läs mer om vart du kan köpa löshår online på Hairextensionsguiden.

1 comment / Add your comment below

  1. Tack för denna utförliga information om tejp lös hår. Har testat löshår men inte fått det att se naturligt ut , men på dig ser det bra ut. Tack för en inspirerande blogg.
    Häls Sara

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds