Bra tips

Underhållning för de långa vinterkvällarna

Som vi alla känner är julen snart här och efter denna underbara högtid följer det alltid en svacka med kallt väder, snö och slask. För min egen del brukar det under den här perioden bli mycket degande hemma. Tänker därför lista mobilspel jag tycker är extra bra underhållning!

Subway Surfers

Det här spelet är utan tvekan ett av mina absoluta favoriter! Man kastas in i det direkt och det är fartfyllt. Egentligen går Subway Surfers bara ut på en sak, att överleva. Du har precis målat graffiti på ett tåg och jagas av vakter. Din uppgift är att fly så länge du kan. Spelet tar aldrig slut så man får istället försöka slå sina egna rekord. I mitt fall så har jag en duell med en kompis där vi går om varandra varje vecka. 

 

Nu har vi blivit så bra på det att vi får sitta i timmar för att slå den varandras rekord!

Game of Thrones

Jag brukar inte fastna för fantasy, förutom klassiker som Harry Potter. Men Game of Thrones blev så hajpad att jag bara sveptes med i strömmen. Kanske var det därför jag började spela Game of Thrones Slot. Ett roligt spel där man ska kombinera snurrande symboler man känner igen från serien. Behöver inte kosta heller, utan man kan hitta nya svenska casinon som erbjuder möjligheten att spela utan insats. 

Quizkampen

När jag väl sätter mig en kväll framför TV:n blir det ofta att jag slår på underhållningsprogram i form av frågesporter. Det kommer nog från att min mamma älskar såna som Vem vet mest?, På spåret och Vem vill bli miljonär. Det bara måste vara därför jag älskar Quizkampen

 

De flesta av er känner väl till spelet vid det här laget, det var ju faktiskt väldigt stort när det kom. Men jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt! Det är dock inte så många frågor om livsstil som jag hade önskat, men jag är rätt kunnig i kategorierna “djur & natur” och “Media”. Det är iallafall i de kategorierna jag brukar slå mina vänner!

 

Ja, jag älskar spel där man möter vännerna!

 

Det här var mina tips på roliga mobilspel att fördriva tiden med nu i den långa vinter som är på väg. Vilka spel föredrar du? Har jag missat något? Tipsa gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *