Trafiken går uppåt på bloggen

Jag var lite rädd att tappa trafik när jag beslöt mig att blogga mitt egna webbhotell. Faktum är att jag lessnade helt att blogga på en bloggportal för att jag är mer av en expert på internet och det passar inte mig då.

I början tog det ett tag tills trafiken börjar bli normal och jag har jag tappat lite position på listan Stockholms mest besöka privata bloggar och ligger nu mera på plats 42 bloggportalen.se 

Vet inte om ni varit inne på NOUW, men det är helt extremt med all reklam där, det är så pass att jag har svårt att läsa bloggarna där för jag skickas vidare till olika sajter för reklamen är för stor i min telefon.  Där kan bloggarna betala för att inte få reklam på sina bloggar.

Jag har tänkt på en annan sak, men det finns vissa som går på så extremt mycket event att dom knappt vet vilka dom varit på och på bloggen lyser med frånvaro om deras inlägg. Numera verkar endast Instagram vara viktigt. Jag själv som annonsör hade ju gärna sett mer poster på nätet för trots allt så googlar väldigt många innan dom gör ett köp på tex: recension osv. Det är nästan som en sport att hinna gå på mycket event för vissa…

Själv går jag inte så mycket på event men jag skulle gärna kunna avvara lite mer tid för besöka pressfrukostar och hämta upp skönhetsprodukter på Stureplan. Frukostarna får gärna börja vid 9-tiden eller helst lunch det är nämligen ett projekt i sig hinna bli snygg till eventet, för jag vill gärna se så flott ut som en skönhetsbloggare bör!

 

2 comments / Add your comment below

  1. “Mitt egna webbhotell.” Har du startat ett webhotell med egna servrar eller menar du att du skaffat en egen domän?

    1. nej, jag har hyrt ett webbhotell sedan flera år tillbaka där jag har min andra sajt, så jag lyfte bara över min blogg dit helt enkelt. Vad ska man kalla det lixom, du förstår ju vinkeln!

Kommentera