Sommarens planer

Har ni planerat vad ni ska hitta på i sommar?

I sommar kommer jag inte göra något särskilt, det blir nog någon resa och sedan blir det upptäcka Stockholm mer. Att upptäcka Stockholm är något jag försökt  göra varje år men som jag aldrig riktig orkar ta tag i mer än ett fåtal gånger. Det beror på att jag är otroligt bekväm och ogillar starkt att åka kommunalt och tycker det känns lite halvt b att åka till stranden med en buss så dom gångerna jag åker iväg och badar längre bort är det med bil.

Igår när jag åkte taxi så berättade taxichauffören som hade gått i pension och arbetade för att han var uttråkad att det kostar så mycket att ha äga en bil att jag egentligen kan åka taxi för minst 13 000 kr per år och ändå gå plus. Jag googlade runt lite för att se om det verkligen kunde stämma och hittade en artikel som handlade om en kille som sålt bilen och istället använder hyrbil och taxi, så det verkar ju inte helt omöjligt.

En sak som är säker att jag kommer ägna mig åt sommar är att lyssna på bra poddar i telefonen, fota fina bilder och bära fina klänningar. Faktum är att jag kommer ägna mig en hel del åt att arbeta mot mitt mål om passiv inkomst då jag gärna vill ha en månadslön på kontot genom att kunna arbeta minimalt inom en viss tidsram. Det finns ju olika sätt uppnå ekonomisk frihet på och jag arbetar via internet. Jag har några bekanta som provat lyckan på casino online och lever på det. Det är såklart inget man kan lita på att man kommer gå plus igenom, så det kanske ska ses mest som underhållning och sen stor tur om man skulle lyckas få ihop en summa som faktiskt går att leva på. Så länge man når sitt ekonomiska mål och har roligt medan tycker jag det mesta funkar.

Hade jag min cab och villa i skärgården hade ju mitt liv sett betydligt bättre ut denna sommar det är en sak som är säker. Egentligen kan man ju gå och bli bitter på allt man inte har men det lär ju göra så att man ännu mindre får det man vill ha. Det man ska göra  är drömma och visualisera att man redan har det man vill ha så kommer man få det. Jag har börjat utöva detta ännu mera. Men även sätta mål hur man ska uppnå det, för har man inga mål är det svårt att man kommer uppnå något i livet. Målen ska man skriva ner och gärna berätta till andra för att sätta lite press på sig. Jag uppskattar att se videos på Youtube med titlar som “ 13 orsaker till varför du aldrig kommer bli rik, osv.

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds