Sminkspegel för skrivbord/vägg – cute <3

Att inreda sin sminkhörna med en sminkspegel är verkligen så fint. Det är något som trendar i många hem.  Så himla mysigt och praktiskt tycker jag, det vore något att eftersträva.  Jag har tips på några fina här till er 🙂

 

 Sminkspeglar

-innehåller adlinks-

sminkspegel

Sminkspegel med led-belysning

Något sånt här skulle jag vilja ha, jag som bloggar så mycket om skönhet behöver som skönhetsfantast investera i en sminkspegel.  Du kan köpa sminkspeglar online och få dom snabbt levererad. Hur du kunna få en rättvis bild när du sminkar dig på kvällarna?  Det blir att försöka inreda här hemma lite mer. Har du sminket framme på ett bord med stor sminkspegel blir du mer mer motiverad att experimentera! En egen make up studio hemma!

 

sminkspegel

 

En upplysta spegeln är vacker, professionell och har en högglansig finish. Perfekt att lyxa till framför en sminkspegel och få en sminkning med bra ljus. 
sminkspegel

sminkspegel

Köp Sminkspegel online som proffsen använder

Fri frakt på allt och 1 års garanti. Köp din sminkspegel här! 15 dagars ångerrätt. Betala med Klarna. Fri Frakt. Sminkspeglarna har ultra HD LED belysning.

sminkspegel

Om sminkspeglar

Om det var möjligt att resa tillbaka i tiden och smyga in i omklädningsrummen hos alla skådespelerskor från Hollywoods Gyllene Era.  Då så skulle du förmodligen märka deras upplysta sminkspeglar som hjälper dem att noggrant lägga den perfekta make up:en eller få håret perfekt lagt.

Att ha en sminkspegel hemma för hemmabruk ger oss en wow faktor hjälper oss att i vår vardag att bli fina.  Det finns praktiska speglar med led-lampor som har ett starkt ljus så att du ser vad du gör. Du kan välja att montera din sminkspegel på väggen, ha den lutat på bordet. Tänk vad skönt att se hur du plockar dina ögonbyn och ha ett sådant ljus att du är redo för alla event och fester med perfekt smink.

Det finns mindre upplysta sminkspeglar som är batteridriven och perfekt för resor,  med rätt ljus och spelel är det enkelt att få till den rätta looken.

6 comments / Add your comment below

  1. Det har blivit kortslutning i helt nya sminkspeglar från sminkspegel.se så kanske är kvaliteten inte den bästa.

Kommentera