Skräddarsytt förvaringssystem för få den perfekta klädförvaringen

-Samarbete med bygghemma.se-

Nu spinner jag vidare på mitt inlägg om att organisera kläder med konmari-metoden som jag bloggade i senaste blogginlägg. För att man enkelt ska kunna hitta sina kläder och ha dom prydligt hängda och vikta så behöver man ett bra garderob med bra förvaringssystem. Ikea i all ära, dom har funktionella garderober, men vill du ha ännu lyxigare och bättre garderober med ännu bättre garderobsinredning bör du vända dig till en speciallist på förvaring som Bygghemma.se

Skräddarsytt förvaringssystem

För få ut maximal av ytan för förvaring är det bäst att skrädda sy sin egen garderob. Något som jag stör mig på i dagsläget är när det inte finns med tillräckligt lång förvaring för långa klänningar eller när man hänger jeans och det är sedan blir massor tom yta under. Tänk då om jag istället hade en länga med dubbla hängare så att man jag kunde hänga jeans och kjolar i två lager och då få in mängder plagg och verkligen maximera ytan. Drömmer mig bort om detta nu…..

En vän till mig har köpt ett nytt hus där det är extremt högt till tak, där har dom satt in garderobsdörrar som sträckers sig hela vägen till taket i sovrummet. Det är så lyxigt, med skjutdörrar!

Skjutdörrar till garderoben går helt enkelt beställa efter sina mått, så du slipper garderober som inte går tillräckligt högt och få en onödig dammyta ovanför.

Konceptet är att man platsbygger sin garderob

Det innebär att man kan få in enormt mycket mer förvaring vs en vanlig fristående garderob. Då du kan arbeta från golv till taket och verkligen maximera väggen. Det kräver förvisso lite mer kunskap i borrning och mätning för få den på plats, men det går ju faktiskt beställa in en hantverkare , då det trots allt är ett engångsjobb, eller ringa på sin pappa;) Många väljer att avsätta helt rum för klädförvaring och då behövs heller inga skjutdörrar. Just i hallen tycker jag det görs sig riktigt bra med dessa garderober nedan.

Skjutdörr Elfa Vista Plain från bygghemma.se/

Precis sådana har min vän Hanna, sååå snyggt! 

Hoppas ni uppskattade dessa tips <3

Kommentera