Skönhetsblogg

Skönhetsblogg

 

Hej och välkommen denna skönhetsblogg, Sminkblogg & make up blogg!

Här kan du se inspirerande makeuper, läsa produktrecensioner och se spännande skönhetsnyheter!

Skönhet för mig är att ganska så brett, det handlar om att få lyxa till det med olika behandlingar i den stressiga vardagen till att research runt över internet för att hitta dom senaste skönhetsbehandlingarna för att vara uppdaterad och ha spännande inlägg för er att läsa.

Som skönhetsbloggare  finns det alltid material att blogga om, nya produkter och behandlingar släpps ständigt på marknaden och det är perfekt om man har en sminkblogg.
Många gånger kan det vara svårt att alla veta vad som är värt att lägga pengar på. En del av en skönhetsbloggares vardag är att få gå på olika spännande event där man får hem olika goodiebags av dess slag men även prova dom senaste skönhetsbehandlingarna på marknaden. Det är roligt att få prova på nya produkter som man annars aldrig hade kommit i kontakt med och därefter kan man skriva olika spännande produktrecensioner 🙂

En bra skönhetsblogg som om bland annat handlar om:

 

 1. Skönhet

  Dom senaste skönhetsprodukterna på marknaden, olika produkter jag testar och betygsätter så ni vet om dom är bra. Jag är en sådan som alltid googlar innan jag köper något för att inte lägga pengarna i sjön. Tänk hur mycket pengar man har slösat i livet på köpa skit? Många gånger kan billigare smink vara minst lika bra som dyrt.

 2. Skönhetsoperationer

  Skönhetsoperationer tycker jag är väldigt intressant, nu förtiden finns det så enormt stort utbud på leverantörer av olika filler så man blir helt vilsen på vad som är bra. Vem är bäst på bröstoperationer i Sverige? Vem gör bäst rumpförstoringar? Vilka kliniker är seriösa? Vilka plastikkirurg är bra?  Det är många frågor som många undrar över. Som jag brukar säga så har vi bara en kropp och vi är värda det bästa!

   

 3. Skönhet och hälsa

  Skönhet och hälsa går hand i hand, ska man lägga pengar på skönhet så bör man även ha bra hälsa. Hälsan är det viktigaste vi har. Låt säga om man har dålig hud, då kan det vara bra att se över det som ligger till grunden för det, mot att bara sminka över den. Hälsa är för mig viktigt, jag försöker hålla en hälsosam livstil och unna mig emellan åt.

 4. Skönhetsalonger

  Jag älskar att gå på skönhetssalong och letar alltid efter någon som gör det lilla extra!

 5. Skönhetsideal

  Hur ser trenderna ut idag mot förr, kan vi leva upp till dom eller är det en falsk mediabild vi fått från kändisarna?

 6. Sminkningar

  Jag testar och sminkar mig med olika smink, visar smink tutorial

Lämna ett svar

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds