Uncategorized

Skönhetsblogg

Beautybyjen.se är en härlig skönhetsblogg, sminkblogg & make up blogg som är värd att läsa. Det är min andra mer nischade blogg, Missjennie.se har mer fokus på Lifestyle.

På min skönhetsblogg finner du inspirerande make up:er, intressanta produktrecensioner och se spännande skönhetsnyheter!

En skönhetsbloggares vardag

Skönhet för mig är att ganska så brett ämne, dels så handlar om att få lyxa till det med olika behandlingar i den stressiga vardagen, men även till att göra research runt för att hitta de senaste skönhetsbehandlingarna och produkter. Det är viktigt att man som skönhetsbloggare är uppdaterad om nyheter i skönhetsbranschen.

Som skönhetsbloggare  finns det alltid material att blogga om, nya produkter och behandlingar  som släpps!

Många gånger kan det vara svårt att alla veta vad som är värt att lägga pengar på. En del av en skönhetsbloggares vardag är att få gå på olika spännande event där man får hem olika goodiebags av dess slag men även prova dom senaste skönhetsbehandlingarna på marknaden. Det är roligt att få prova på nya produkter som man annars aldrig hade kommit i kontakt med och därefter kan man skriva olika spännande produktrecensioner 🙂

En bra skönhetsblogg som om bland annat handlar om:

 

 1. Skönhet

  Dom senaste skönhetsprodukterna på marknaden, olika produkter jag testar och betygsätter så ni vet om dom är bra. Jag är en sådan som alltid googlar innan jag köper något för att inte lägga pengarna i sjön. Tänk hur mycket pengar man har slösat i livet på köpa skit? Många gånger kan billigare smink vara minst lika bra som dyrt.

 2. Skönhetsoperationer

  Skönhetsoperationer tycker jag är väldigt intressant, nu förtiden finns det så enormt stort utbud på leverantörer av olika filler så man blir helt vilsen på vad som är bra. Vilka kliniker är seriösa? Som jag brukar säga så har vi bara en kropp och vi är värda det bästa!

 3. Skönhet och hälsa

  Skönhet och hälsa går hand i hand, ska man lägga pengar på skönhet så bör man även ha se till att ha en bra hälsa. Hälsan är det viktigaste vi har. Låt säga om man har dålig hud, då kan det vara bra att se över ens kosthållning då sådant påverkar. Hälsa är för mig viktigt, jag försöker hålla en hälsosam livstil och unna mig emellan åt.

 4. Skönhetsalonger

  Jag älskar att gå på skönhetssalong och letar alltid efter någon som gör det lilla extra!

 5. Skönhetsideal

  Hur ser trenderna ut idag mot förr, kan vi leva upp till dom eller är det en falsk mediabild vi fått från kändisarna?

 6. Sminkningar

  Jag testar och sminkar mig med olika smink, visar smink tutorials.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.