Skinplans hudvårdserie för känslig hud- BIG LIKE

Nu har jag jag använt mig av Skinplans produkter ett bra tag och jag måste säga att jag gillar dom 🙂

Skinplan sensitive cleaser milk
Skinplan sensitive cleaser milk

Skinplan sensitive cleanser

Min hud är mer känsliga hållet när jag tvättar den och den blir ofta lite upprörd, typ rödflammig och lite stramande efteråt. Jag har ingen aning riktigt vad det beror på för min hud är väldigt bra annars, aldrig röd eller så. Men jag tror det berodde på alla starka parfymer i rengöringen i andra märkens rengöring/krämer/fel produkter.  Att deras produkter funkar extra bra på mig tror jag beror på att jag har mätt min hud med en maskin som Skinplan har och därefter anpassat produkterna efter min hud och valt serien för känslig hud.

Sedan jag börjat använda Skinplans ansiktsrengöring så känns allt mycket bättre och huden stramar inte som förr 🙂 

Rengöring:
Effektiv, vattenlöslig rengöringslotion. Avlägsnar orenheter och make-up utan att torka ut huden. Bevarar hudens naturliga syrabalans. Passar den känsliga huden.

skinplan sensitive toner

Skinplan sensitive Tonic

Den här är jättefräsch, jag har kommit på iden att jag sprutar den direkt på huden och sedan torkar av den. Känns mer drygt och går fortare!

Fakta:
Ansiktsvatten med två fuktbindande ingredienser som även bibehåller hudens pH-värde. Kollagen ger huden en fin struktur och är även en utmärkt fuktbindande ingrediens. Hyaluronsyra som är en beståndsdel i hudens vävnad, har höga fuktbindande egenskaper. Pris för rengöring, 265kr styck.

skinplan nattkräm
skinplan nattkräm

Fräsch utan onödigt doft, älskar att det är pump. Väldigt bra!

Fakta:
En vitaminrik mask som verkar hudstimulerande och stärkande. Vitamin A är en näringsrik ingrediens som vårdar hudens vävnad samt skyddar huden mot föroreningar och saktar ned åldersprocessen.

skinplan ögonkräm
skinplan ögonkräm

Även denna med pump, älska pump! Jag tycker förpackningarna är så himla fräscha, inga onödiga krusiduller och produkter som fungerar. Denna är lite mer dyr, 595kr.
Fakta:
En ögongel som stärker känslig och torr hud med 10 mg/ml hyaluronsyra, en beståndsdel i hudens vävnad som har bra fuktbindande egenskaper. Vitamin A förebygger och motverkar olika slags hudproblem och ger ökad motståndskraft.

Måste även säga att jag älskar deras hemma kemisk peeling, en Aha syra, is the best! 

 

 

 

Kommentera