Shoppa med kreditkort, finns det fördelar?

Jag börjat fundera på om jag ska börja använda kreditkort i större utsträckning. I Sverige har vi fått lära oss att vi ska arbeta 8-17 och inte ha några lån. Men faktum är att kortfristiga skulder kan vara bra att ha.

Många av oss använder kreditkort oansvarigt och hamnar i skuld. Men i motsats till vad många tror, ​​om du kan använda plasten på ett ansvarsfullt sätt, är du faktiskt mycket bättre av att betala med ett kreditkort än med ett betalkort och hålla kontanttransaktioner till ett minimum. Men faktum är att det finns olika strategier att använda sig av med kreditkort. För det behöver  du jämföra kreditkort för att finna ett kredit kort som passar dig bäst och dina behov. Själv shoppar jag mycket online och jag reser och handlar på olika mindre ställen. Jag köper givetvis mina resor med kort och då känns det som att det vore dumt att inte samla bonus med bonusprogram för flygresor med sitt kreditkort.

Stilig kreditkortshållare

Några fördelar med kreditkort

 • Engångsbonusar
  Det finns inget som en första bonus möjlighet när du skaffar ett nytt kreditkort. Ofta kan sökande med god kredit eller utmärkt kredit bli godkänd för kreditkort som erbjuder bonusar värda flera hundratals kronor.
 • Pengar tillbaka
  Cashback-kreditkortet har varit populärt länge. Använd kortet och få exempelvis 1 % av dina inköp i form av cashback. Vissa kort erbjuder cashback på 2 %, 3 % eller till och med så mycket som 6 % cashback på utvalda köp, även om sådana lukrativa erbjudanden inbegriper kvartalsvisa eller årliga utgiftstak. Kreditkort samarbetar ofta med olika butiker som dom refererar kunder till.
 • Belöningspoäng
  Kreditkort är förmånliga för kortinnehavare då du kan tjäna en eller flera poäng per varje krona i utgifter. Många belönings kreditkort ger bonuspoäng för vissa kategorier av utgifter som restauranger, matvaror eller bensin. När vissa inkomst trösklar har uppnåtts kan poäng lösas in för resor, presentkort från återförsäljare och restauranger, eller för varor via kreditkort företagets online belönings portal.Vissa kreditkort har olika samarbeten med olika hotellkedjor, kläd återförsäljare andra samarbetspartners, du kan utnyttja dina dagliga utgifter för att tjäna värdefulla belöningar dag ut och dag in.
 • Säkerhet
  Att betala med kreditkort gör det lättare att undvika förluster från bedrägerier. När ditt betalkort används av en tjuv försvinner pengarna från ditt konto direkt.
 • Poängen
  Kreditkort är bäst för de disciplinerade, som kan förbli medvetna om sin förmåga att betala den månatliga räkningen (helst i sin helhet) på eller före förfallodagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *