Personligt

Ser allt i ett nytt ljus

Jag vet inte vad som har hänt men sedan ett halvår har jag sett tydligare vad som tyngt mig och det gick upp för mig att ytterligare en person försöker få mig gå in i ledet. Men en riktig vän försöker inte förändra en person och så.

Istället för att vänta på människor vill umgås och jag måste jaga dom och det är på deras villkor så det vill jag inte ha i mitt liv. Jag blev så ledsen att nyligen  verkligen insåg att en person som jag gjort allt jag kunnat för ha som vän, hade absolut noll intresse i mitt liv. Jag kan verkligen förstå när jag hör om influencers får mycket hat, jag tror hatet kommer ifrån att människor ser allt dom inte är själva har orken för. Jag tror verkligen att vill man tjäna pengar och ha ett mer flexibelt liv är det väl bara göra det. Jag gillar verkligen det här med hjälpa människor och bli mitt bästa jag och i guess det sticker i ögonen att någon gör något dom älskar.

Hon är verkligen en inspo…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.