Så funkar det att träna privat med en Pt-online

Jag kör ett svenskt upplägg  med  pt-online  app. I här  finns det träningsinstruktioner som är lätta att följa, man kan följa upp sina resultat. Nu är det 2020 och som vanligt brukar de flesta vilja komma i form till sommaren, det vill även jag med.

Så nu ska jag testa personlig träning online

 • En personlig tränare online som ger stöd, följet utveckling, ger nya upplägg
 • Komplett lösning för viktminskning
 • App med pt-online
 • Nytt träning och kostupplägg varje månad
 • Styrkeprogram
 • Träna hemma

Meningen med upplägget är att det ska vara; motiverande, skräddarsytt och utvecklande.

Jag som inte har någon träningskompis känner att detta kanske kan bli lite som en träningskompis, för i ärlighetens namn man tränar ju för sig själv. Och som jag hörde i en podd; att försöka få med sig någon som inte vill träna till gymmet är meningslöst, det tar bara din energi. Istället ska man försöka umgås med sådana som redan har en rutin att träna. Riktigt vettigt sagt, från Framgångspodden.

3 reaktioner på ”Så funkar det att träna privat med en Pt-online

 1. Var du nöjd med träningen? Jag har haft dem ett tag men de lyssnar inte alls, undrar om det fungerade bättre för dig?

  1. Hej, jag var inte nöjd tyvärr. Appen var på engelska och det blev inte alls personligt anpassat tyvärr. Nu kör jag med Pt-staffans app. https://ptstaffan.com/ det är mycket bättre och det är en person bakom det som är PT,rekommenderar dig testa detta. Kört i några månader nu och det är jätte bra!

  2. Hej, nu har jag uppdaterat inlägget, nej tyvärr mycket dåligt dessvärre. Jag har bytt app, som du kan läsa i ovan inlägg kan du se var jag ansåg var dåligt och inte anpassat för mig och ingen pepp och personlig service som när det är riktig coach bakom appen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.