Hälsa

Så bränner du maximalt med kalorier på kortast tid

Är du som mig intresserad av att bränna så mycket kalorier på så kort tid? Då behöver du läsa vidare här och testa detta på ditt gym eller köpa hem till ditt hemmagym. Det är extremt jobbigt haha!

När jag började träna med en Pt så fick jag värma upp på en annorlunda cykel och då var jag helt ovetande hur pass jobbigt detta skulle vara, det är nämligen ingen vanlig träningscykel jag skulle spendera 10 minuter på.

Har du hört talas om en Airdyne cykel?

Airbike, Airdyne, Assault bike, flera namn som egentligen syftar på samma träningsmaskin. Kort gott en Airdyne är en cykel tränar både ben och armar och tar rejält på flåset. Jisses vad dessa är jobbigt cykla, testa att cykla 10 minuter så är du helt slut. No joke!

Saken är att du kan tydligen bränna upp till 87 kcal minuten. Denna maskin är nästan alltid inkluderade i  CrossFit-pass och maskinen är mycket värre än den ser ut.  En Airdyne kan inte jämföras med traditionella motionscyklar, spinningcyklar eller crosstrainers. Du måste prova en Airdyne ad2

Värma upp och bränna mycket kalorier

Just nu håller jag på att bränna mycket kalorier och träna och komma i form och jag har sett att denna finns även på mitt gym, så från och med nu så kommer jag cykla 5 minuter varje gång för att värma upp. Jag bereder mig på att det kommer bli sjukt jobbigt.

Det är viktigt att värma upp kroppen innan du börjar träna styrketräning för att inte slita ut den. Många människor skippar att värma upp kroppen och går direkt på styrketräning och det är verkligen inte bra. Det är som med massage, först börjar man med mjuka upp den innan man går på och knäcker ut knutarna.

Så här använder du den:

Luta dig lätt framåt men ha vikten ovanför sätet och pedalerna. Undvik höga axlar och att böja nacke och rygg.

Blev du nyfiken?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *