Restauranger

Recension: Orange County Foods

Publicerad

Idag åt jag får en riktigt bra resturang, kök eller vad man kalla det, Orange County Foods. Jag valde att beställa via Wolt Orange County Foods var en nya aktör i appen jag inte hunnit prova förens nu.

Jag har aldrig varit i Orange Country och upplevt maten, jag har varit nära det men blev inte jag besökte det. Det är mycket surfing där och beach liv och jag kan tänka mig att man gärna vill äta nyttigt och lätt. Så här säger deras sida bla:

“RANGE COUNTY FOODS IS BRINGING YOU HEALTHY FOOD
THAT’LL TRANSPORT YOU TO SUNSHINE, PALM TREES AND COOL BREEZES.”

Recension: Valde Tuna tickle, med rå tonfisk, ris, cili majo, sjögräs, mango mm. Jag blev väldigt glad att jag kom i kontakt med Orange County food och jag blev väldigt nöjd. Det var jättegott!

Det var rikligt med tonfiskbitar, snälla fortsätt så. Det märks att dom värnar av sina kunder och jag beställde två bowls och båda höll samma nivå.

Inom kort kommer dom uppdatera på sin hemsida med näringsinnehåll vilket jag vet då jag ringde och frågade om näringsinnehållet och det rörde sig om 100 gram tonfisk och 2 skopor ris bla. Det finns en del andra rätt med så ska prova lite fler och gå dit IRL.

adlink

Med koden “MISSJENNIE” ger er 50 kr att handla för via Wolt appen 😀
så ladda ner appen Wolt och slipp laga mat!

Läs mer om Wolt och ladda ner appen här (klick) 

Fördel: Dom har mätmått på det dom serverar så kunderna får en jämn standard.

 

Orange County Foods adress är: Mäster Samuelsgatan 23, 111 44 Stockholm

Här kan ni se deras hemsida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *