Prova 30 dagar gratis Ljudböcker & E-böcker med Nextory

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.26.21

Är ni som mig som bara läser en bok 1 gång då är detta ultimat för er faktiskt! Har ni på det en läsplatta så är ni ännu mera hemma. När jag reser har jag svårt att tag och läsa en bok för jag vill kunna surfa på Instagram samtidigt för det är ren avkoppling för mig men jag vill ändå lyssna på något vettigt! Perfekt då med en ljudbok i öronen 🙂

Jag gillar att lära mig saker och då tycker jag att lyssna på biografer är perfekt och spännande!

Förr var ljudböcker främst till för dom som hade svårt att läsa, minns jag lånade en på bibblan som ung för jag var för lat. Idag handlar det mycket om att vi inte har tiden att sitta ner och läsa, eller ro kanske. Men samtidigt kanske vi pendlar 40 min om dagen, men det är inte ofta man ser någon med en bok i handen. Surfplattor har jag därmed sett, det här mycket troligt pendlarna läser böcker!

Testa 30 dagars ljudbok med Nextory  (erbjudandet följer med länken)

Lyssna i din mobil och surfplatta, du kan avsluta när du vill och inga pengar dras under gratisperioden!

Om jag skulle välja några ljudböcker från Nextory skulle det bli dessa:

nyckeln till framgångSkärmavbild 2017-03-08 kl. 12.35.18

Nextory finns det en sökruta, där kan man skriva in vad man vill läsa om! Extremt bra om man är som mig som inte vet vilken bok men bara ämne 🙂

nextory

Fördelar med en ljudbok

  • Du kan ägna dig åt andra saker samtidigt, som typ diska, kolla Instagram, köra bil mm
  • Du kan vila ögonen och lyssna på något spännande
  • Fokusera på nuet, du och boken!
  • Avstressande
  • Lärorikt

2 comments / Add your comment below

  1. “Idag handlar det mycket om att vi inte har tiden att sitta ner och läsa.” Det går MYCKET fortare att läsa själv än att lyssna på någon som säger samma sak. Vad är det som är så viktigt och högt prioriterat folk gör istället för att läsa då? Hänga på Fejan och Insta? Det finns, i stort sett, inga viktiga ljudböcker. Bara lätt litteratur och pseudovetenskap.

    1. Du är bra på att se det som inte är positivt, svårt läsa bok när man kör tex! Bli medlem du, så sparar du 199kr 😉

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds