Personligt: En bra vän

Tänkte på det här med vänner, nyligen så visade jag en vän om min nya dejt. Innan jag visade sade jag, hoppas du inte vet vem det är eller så för Stockholm är så litet. Med en klump i magen om vilken respons jag skulle få efter jag visat bilden!

Så jag visade bild och hon sade: Jaha vad trevligt! Sen inget mer!

Jag blev väldigt glad för jag är van få höra, aha han..den har den och den legat med, har du kollat han på internet, han är ju jämt ute, osv…

Liksom saker som inte får mig bli glad, snarare ledsen….

Gillar verkligen den vännen!

Jag tycker faktiskt man ska tänka gott om personer innan motsatsen är bevisat, varför ska man skapa klumpar i magen på sin vän?

2 comments / Add your comment below

 1. Jag tycker inte du ska lyssna så mycket på andra kvinnor alltid. Min erfarenhet är att kvinnor alltid börjar med att leta alla möjliga sorters fel på män, det första de gör. Som om det fanns någon hel checklista de bockar av till varför man aldrig duger. Brukar t.o.m. hitta på saker de bara misstänker – utan att det fanns ett uns av sanning i det. Det är inte någon vidare bra människosyn man har då. Samma kvinnor brukar händelsevis alltid sluta med något svin av värsta tänkbara sort sen också, ofta direkt kriminella, efter alla jättesnälla killar som inte dög för de inte hade lika mycket utseende, status, var lika spännande, etc. Personlighet har aldrig värderats.

  Dålig kvinnosyn eller manssyn, som det så ofta pratas om, är något man får av sina erfarenheter. Jag har enbart negativa erfarenheter av kvinnor till 100% Mobbning, kränkningar, hån, förtal…Direkt åtalbara saker. Och då har jag varit jättesnäll mot alla själv. Det har alltid besvarats med den direkta motsatsen. “Nice guys finishes last” stämmer även helt och hållet. Och de vidrigaste svinen man möjligen kan hitta, fortsätter få nya kvinnor hela tiden.

  Så strunt i alla andra och deras åsikter. Välj efter din egen magkänsla. Ge alla som är snälla en chans och ha aldrig fördomar, men bryt direkt om du inser att de inte var det.

  1. Hej för ditt svar. Jag känner att går inte för hårt med “Nice guys finishes last” att det kommer bli din sanning eventuellt, för jag tror inte på detta.

   Helt oprovocerat kan sådan sådana män som kommer fram och säga “en som som du vill inte träffa en sån som mig, du är så ytlig” allt blir väl vad man gör det. Som du säger snälla tror jag tar sig längre!

   Min magkänsla är att många kanske inte förstår att det kan uppfattas när man säger sådär och att det kanske inte är med mening, svårt veta, men inte kul!

Kommentera