Uncategorized

Överraskningsbox hem till dig- The fitness box

En av dom bästa sakerna jag vet är överraskningar och jag varje månad får jag redan en box i lådan med lite olika smink och jag brukar alltid tänka att jag skulle gärna vilja ha ännu mera roliga överraskningar på lådan 🙂

Jag hittade av en slump ett till företag som också säljer boxar som man kan prenumerera på utan bindningstid. Dessa boxar heter The Fitness Box och är en box som kommer hem en gång i månaden. Här får man varierade fitness- och hälsoprodukter från några av marknadens ledande märken. Boxarna kostar 199kr och vad det ser ut så verkar varorna motsvara mer än vad man ger vilket jag tycker är bra!

Något som är lite typiskt mig även fast jag är väldigt bra på att ändå prova på nya saker är att jag ofta kör på säkra kort, har jag hittat en bar jag tycker om så äter jag den om och om igen tills jag nästan tröttnat och provat en nya. Jag som pluggar har börjat uppskatta barer och nötter, något jag aldrig åt förr. Men jag upplever att man faktiskt får bättre energi av att små äta ett litet mellanmål var 3-4 timme för att hålla lågan uppe.

The fitnessbox

Så här såg deras november box ut, verkligen bra blandning av saker! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *