Omorphia 20.0 – Huduppstramande maskin

Idag satt jag inte på Instagram och såg en bekants fina naglar där hon hade taggat en salong vi namn En härlig salong. Jag gled in på deras konto och väl där såg jag en behandling på en Biggest Loser deltagare Simon med maskinen Omorphia 20.0 på magen. Det stod att han tappat 10 cm runt midjan på 4 behandlingar! Wow alltså!

Simon Biggest looser halva han är borta

Jag är väldigt nöjd med mig själv och jag har svårt att se förfall på mig och det medför att jag brukar tänka på ibland i förebyggande syfte hur pass förstörd en kropp faktiskt kan bli efter en graviditet och jag har alltid tänkt att jag vill verkligen inte bli en av dom som får degmage/löshud efter man fött barn. Haha sedan kan man undra varför jag tänker på sådant? Jo för hittar jag en lösning på problemet kan jag sluta oroa mig då det finns bot!

Att lägga sig under en kniv  och skära bort hud skulle kännas för extremt och inte tänkbart om det inte var sista lösningen. Men nu på 2000-talet behöver vi knappt ta till en kniv för att förändra oss och det tycker jag är mycket bättre! Därför blev jag väldigt glad över att hitta just denna behandling. Jag har sedan tidigare vetat om att det finns huduppstramande behandlingar men som vanligt när det rör sig om behandlingar så finns det mängder av olika och många maskiner ger inga resultat om annat minimalt men det är Victus clinic som levererar den maskinen och dom vet jag är seriösa.

 

Omorphia 20.0
Omorphia 20.0

Hur funkar behandlingen:

Med Omorphia 20.0 kan vi strama upp huden på stuss, lår, mage, ”gäddhäng” samt förbättra kroppens konturer. Vi arbetar med fyra olika tekniker: radiofrekvens, infrarött ljus, vakuum samt mekanisk massage. För bästa resultat bör du gå en kur på 10 ggr då du behandlas 2 ggr/vecka med ett par dagars mellanrum. En behandling ligger på ca 995kr.

Inte särskilt dyrt enligt mig 🙂

Kommentera