Bra tips

Om du funderar byta webbhotell

Jag är så glad att jag kan blogga nu, det har varit extremt jobbigt senaste 2 dygnen när jag inte kunnat använda mina sidor och det är ännu inte klart då det ej går ladda upp bilder.

Det verkar som om hårdiskarna är fulla hos leverantören och jag har fått nog och ska nu byta till ett annat webbhotell. Kundtjänsten hos Binero är under all kritik och dom kan inte göra några aktiva saker inprincip på dina sidor om du behöver hjälp, då dom inte har behörighet. Men precis på alla andra webbhotell kan dom hjälpa dig med saker på din sajt och är det riktigt avancerade saker kan du betala en timpris och så gör dom det åt dig med! Jag vet detta då jag har 2 andra webbhotell utöver dessa…

Man behöver helt enkelt inte ha en egen It-kille för man kan hyra av leverantören, för cirka 750-1200 kr timmen.  Så igår när jag satt i ett SEO-forum och hörde mig för och så fick tips om beebyte.se av en trevlig kille jag samarbetar lite med som har sin webbshop hos dom och var jätte nöjd. Självaste Vd:n till företaget var även med i tråden och gav mig även personlig kundservice. Dom hade fullt upp flytta sajter nu när jätte många säger upp sina avtal hos Biniro . Har man .se domäner är det dessutom gratis att flytta dom, annars kan det kosta ca 15o kr styck. Ska bli spännande och se hur detta kommer kännas! Ska tilläggas att flytten av själva hårdiskarna av ens hemsidor allt det krångliga är gratis och det gör dom åt en, jag hade aldrig klarat göra sådant själv och det är en stor anledning jag ej orkat flytta innan…

Har du med problem med din blogg?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *