Nya rolig serie Playmakers

Igår började jag se på en ny serie som heter Playmakers och den går på tv4 play, den handlar om några svenska tjejer som bor i Usa och är tillsammans med svenska hockeyspelare där man får följa deras liv, deras nya karriärer men även om hur det är att få bo i ett land och inte få arbeta. Jag tyckte den var himla intressant, jag älskar Usa!

[iframe width=”600″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=_BKIWbPMNSc[/iframe]

Det är en serie som deltagarna själva filmar och jag tycker att det ändå känns nästan som en vanlig filmad serie.
Något som jag inte skulle kunna göra helt till fullo är att bara vara ledig och hänga hemma och vänta för att min man spelar hockey, för att man inte får arbeta i Usa. Jag skulle bli för rastlös helt enkelt. Perfekt att dom deltar i en serie så dom får något att göra 🙂 Sedan kan man alltid ägna sig åt att blogga, finns en hel del man kan göra utan att ha ett jobb i landet man är i. Grymt bra att man kan dra in sina pengar online!

Lämna ett svar

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds