Bra tips

Nu kan du jämföra priser på linser

Har du gått hos en optiker och fått veta vilka linser du behöver så finns det mycket pengar att spara genom att fortsätt handla jämföra priser på linser online. En vän berättade till mig att hon behövde köpa linser och hon vet jag är mer traditionell och handlar i fysisk butik.

Det är ganska så intressant, jag gjorde en sökning på 1-DAY ACUVUE MOIST från Johnson & Johnson hos Lensway.se och fick då fram 14 butiker som säljer samma produkt och att det skilde sig hela 524 kr från billigaste till dyraste linsen. Det är extremt mycket tycker jag, så det lönar sig verkligen att jämföra priser linser.

linser

Spara tid med att jämföra priser på linser

Vill du få bästa pris på linser ska du jämföra linser på en jämförelse sajt med linser,  här listas endast seriösa aktörer på Lensday. Då kan du vara säker på hem färska linser, i original förpackning.

Det är jäkligt smidigt med såna här sajter, för personligen kan jag lägga så mycket tid på att jämföra manuellt butiker online att jag ibland blir så trött att det slutar att jag inte köper något överhuvudtaget.

Det är ganska så trendigt att ha glasögon nuförtiden, men det inte alltid så bekvämt med dessa i alla typer av väder. Back in the days hade jag faktist glasögon men jag var liten så det synfelet växte bort, men om det inte hade gjort det så sade pappa att jag hade fått linser. Linser var då en lyx-grej som verkligen kostade mycket. Förut var det även ofta så att man stack ut om man hade glasögon och jag själv kände mig aldrig helt tillfreds med det. Numera har jag terminal glasögon och även som vuxen känns det inte helt hundra. Vet inte om ni vet, men du har varit ute i kylan, du kommer in och så immar hela glasögonen igen, ohh, det var irritationen deluxe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *