Nu har jag bytt bloggportal

Hej, nu har jag bytt bloggportal till Delacaý bloggportal och det känns väldigt roligt! Jag bloggade ungefär 3 år den förra bloggportal och mot slutet så kände jag att det inte var så roligt för jag kom inte länge och jag kunde inte utvecklas tillräckligt med mitt bloggande där då jag saknade vissa bloggverktyg som man behöver som en professionell bloggar som: Yoast SEO, möjlighet att ända storlek på texten och skrivstil!

Mitt mål var att bli en toppbloggare på förra portalen, men jag blev aldrig det trots att jag hade fler läsare än dom flesta som var med på den listan och då tappade jag motivationen.

Det är inte lätt att nå ut till nya läsare i denna värld med så mycket bloggar och man som bloggare aldrig blir framlyft på startsidan eller i olika listor är det svårt att få fler läsare tyckte jag.

Det som är så bra nu är att trots att jag har flyttat min blogg har jag inte tappat läsare, jag var orolig över det faktiskt. Men då det inte blev mindre läsare så betyder det att där jag var inte gav mig fler läsare. Nu hoppas jag att jag får lite mer läsare och gärna läsare som kommenterar lite mer för det är så roligt få kommentarer 🙂

7 comments / Add your comment below

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds