Karriär

När ett drömhus går ur stöpet kommer ett nytt intresse

Det är så himla roligt att jag har inspirerat en vän till mig, det hela började med blogg för visa andra konsumenter om ett väldigt dåligt fuskbygge , så att dom skulle slippa råka ut för samma elände. Det hade gått över 2 månader och företaget har som policy att rätta till fel inom den tidsramen. Det hade gått över 6 månader utan att någonting hade hänt, och med 100 fel på listan och ett hus som ej gick få igenom besiktning och samt är osäljbart så började hon blogga alla om fel.

Jag som en vän sade att jag kan lära dig allt du behöver veta för att kunna optimera din blogg. En blogg som numera har position 4 på deras egna varumärke. Det tvistas nu ganska bra så bra med advokater hit och dit och snart blir  det nog eld i baken och hon kan om hon ha tur få sitt dyra drömhus hon en gång drömde om tillsammans med sin man…

Det roliga är att min vän nu fått upp ögonen för mitt yrke och vill numera på sikt även hon ha ett mer passivt inkomst. Så nu har vi plötsligt mer att prata om när vi ses, senast berättade jag om CTR, ett intressant ämne!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *