Minns ni mina nya klänningar från JJ’s House?

För ett tag sedan tillbaka så berättade jag att jag hade beställt 2 nya klänningar från JJ´s House som säljer festklänningar, bröllopsklänningar och balklänningar och nu har jag invigt den ena på Sveriges Nationaldag som firades på Josefinas bland annat. Himla tur med värdet måste jag säga, vi var ett gäng tjejer som hade ett bord med lite bubbel så det var trevligt.

Här är denna klänning jag har på bild, köp här

Recension jj´s house

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med klänningarna från Jjs´house och jag kommer definitivt handla där igen flera gånger och rekommenderat vänner redan denna webbshop. Jag älskar klänningar!

Något som gjorde mig extra nöjd var att klänningarna var tillverkade i bra kvalité och hade inbyggd stöd så att den inte var genomskinligt. Jag uppskattar verkligen klänningar som håller sig själv på plats och där det inget blir krångel med bh. Denna klänning var sydd på sådant sätt att man utan problem kan köra utan bh för det är typ inbyggd bh-struktur.

Denna vita klänning hade ett foder i sig med som lade sig fint runt kroppen. Om ni undrar vilken storlek jag har i ovan klänning är det storlek 38. Jag är inte mitt smalaste just nu men skulle inte säga det är en stor 38 för sådana brukar sitta pösigt på mig. Det finns en måttguide på sajten, dessvärre var den röda klänningen liten ljust nu pga den inte var i stretch och jag tog storlek 36 på den, men på kroppen satt den fantastiskt bra men upptill ja där gick den inte igen just nu.

Jag skulle inte påstå att Töjbar Crepe är ett särskilt töjbart material, mer att så att det inte är helt stumt som en stenhård väv. Det finns tydliga mått att gå efter och nu valde jag gå på töjbar crepe -linjen vilket var  lite fel nu när jag är lite mellan storlekar och sen beror det ju på hur man mäter över bysten. Men för endast ett tillägg på 300 kr kan man få klänningen man väljer uppsytt efter ens egna mått så slipper man det problemet. Jag skulle säga att ska du handla klänningar online är det helt enkelt bättre att köra en storlek för större än för litet för det går alltid att sy in. Det går ju även att göra returer om man så vill som vilken webbshop som helst.

Läs mitt förgående inlägg om klänningarna…

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds