Skönhet

Minetan

Tänkte berätta lite mer om Minetan moussen som är en brun utan sol

Minetan kommer från Australien och består av ett större sortiment olika mousse som är anpassade till vilken hudtyp man har, vi är olika och så är våra ursprungsfärger. Som väldigt ljus person kan många gånger den ljusaste brun utan sol vara för mörk och det har Minetan tagit tillvara på och skapat ett brett sortiment som  veganvänligt och har funktionen one hour tanning av olika nyanser. Produkterna innehåller inga skadligt och är dryga!

 

MINETAN FOAM CARAMEL, CLASSIC FOAM 200ML

Jag använder mig av MINETAN FOAM CARAMEL, CLASSIC FOAM 200ML som är den ljusaste av BUS i serien.

Pris: 398kr, lite dyr men mer dryg än vanliga krämer/spray. 

För ett jämnt färgresultat utan ränder: applicera på ren, exfolierad hud. Låt torka några minuter innan kontakt med tyg. Använd sparsamt på armbågar, händer, knän och fötter. Tvätta händerna med tvål och vatten efter varje användning.

Betyg: väldig enkel, torkar lagom fort och lätt få jämn då den är färgar. Stinker inte heller. Jag älskade den då resultatet ser väldigt äkta ut. Dock hade jag rakat håret på armarna och där blev det som färg i hårsäckarna, det var mindre kul. Minetans applicerings handske var grymt bra, testat två märken innan och denna var den bästa. Den glider lättare över huden och ger bättre resultat. Jag kommer inte vilja använda något annat än mousse, dock har jag deras spraytan maskin och den är jag nyfiken att prova på någon vän. Hello hemma spraytan salong 🙂

Skärmavbild 2017-09-02 kl. 19.28.02

Minetan sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.