Bra tips

Matched betting på svensk plattform

samarbete med oddsmatcher.se

Oddsmatcher.se är en sajt som har som största mål att erbjuda en pedagogisk och lättförståelig sajt som presenterar matched betting på ett sätt som gör att vem som helst ska kunna förstå metoden, oavsett förkunskaper eller intresse av sport eller spel.

Vet du var matchad betting är? Om inte kan du se hur Betfair Exchange fungerar via denna länk. Jag tänkte att passa på och berätta lite kort vad det är.

Betfair Exchange  om man översätter orden blir det  Betfairs spelbörs.

Här kan du som bosatt i Sverige spela skattefritt. Vilket är superbra tanke på hur mycket vi skattar överlag. Konceptet går ut att det är ett ställe där spelare samlas för att spela på varandras matcher. Lite som när jag i lördags körde spelet Med andra ord och kom på idéen att andra skulle kunna satsa pengar på vilket lag som skulle vinna för ge mer spänning i spelet. Tyvärr hade vi varken publik eller prispengar, men det har ju tagit spelandet till andra nivå.

Det som gör det bra med en betting plattform är att det är inte huset som vinner som det brukar vara hos spelbolagen, utan satsar du på ett lag ska vinna och en annan satsar det ska förlora tar denne okände dina pengar minus 5% trasaktions avgift som Betfair exchange tar, vs som ett vanligt spelbolag hade tagit hela din förlust och blivit rikare. Du kan kan helt enkelt slå dig fri och betta på att saker inte ska hända med, det kan vara svårt veta om ett lag vinner och kanske enklare veta att det kommer förlora med 5-0 då det sist förlorade med 4-0 tex!

Därför är det bättre tycker jag att använda denna enkla betting plattform om du tycker om att betta på spel. Blev du nyfiken så tycker jag att du ska ta redan på hur det fungerar via via denna länk

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *