Hälsa

Mat som ger fläckar på tänderna som är för god att undvika

Publicerad

Inlägget innehåller reklam för tandblekning.co

Det är mycket här i livet som kan ge fläckar på tänderna och jag är faktiskt en sådan som försöker agera pro aktivt för att inte få fläckar. Vet inte om det är helt beprövade metoder men det känns som det fungerar 🙂

Så här brukar jag tänka i min vardag för hålla tänderna vita

 Coca cola – Det har jag sedan jag blekt tänderna börjat dricka med sugrör. Hur mörk är inte den drycken? Jag tror detta knep är genialiskt för behålla dom vita så länge.

Kaffe – Här gäller det att ta mycket mjölk, sen är det inte gott utan mjölk. Får jag välja vita tänder eller inte få dricka kaffe. Då sluta jag med kaffe haha, så mycket betyder vita tänder. Faktum är att när jag är i en blekprocess är det utmärkt ha ett sugrör i väskan att stoppa i Take away koppen.

Rödvin – Det är inget jag dricker speciellt ofta men då sitter jag inte och gurglar runt det om man säger så. Ibland har jag sett människor som har helt röda tänder och ser ut som häxor efter ett glas. No thanks på det

Vad mer kan man få gula tänder av? Jag vet faktiskt inte, jo rökning säg ge det. Givetvis kan man inte gå runt i livet och vara för rädd få fläckar på tänderna.Nu finns det så smidiga lösningar för toucha upp tänderna, nämligen med tandblekning. Då kan man köra det som en kur lite då och då, eller toucha upp inför en dejt eller liknande och detta gör man enkelt i sitt egna hem. När du fixar dig, städar, ser en film osv. Riktigt bra bleka tänderna när man ser film för då kan man inte äta onyttiga saker, då kan man till och med förbättra hälsan + se extra fräsch ut. I LIKE!

Ett super bra tips om du är kvinna är att ha läppstift som drar åt rött/hallonrosaröd för det gör att tänderna ser ännu mer vita ut. Undvik för nudie färger som kan göra motsatt effekt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *