Lösa upp fett med en spruta – dermaheal

Igår var jag förbi en klinik med en vän som ville lösa upp två fettdepåer. Det är nämligen så att vissa människor har som “fettknölar” under huden som är en lokal ansamling fett som inte är till fördel. Hon valde att därför att lägga lite stick Dermaheal som är en fettlösare från Australien på fettansamlingen på ryggfettet.

När kvinnor blir äldre kommer fett på många konstiga ställen! Här mäts hur mycket fett det finns, det fanns ganska så mycket. När det här fettet minskas kommer det bli lättare att bli snygg på bild i klänning.Om ett par veckor kan vi ser resultatet så kommer lägga upp det i bloggen 🙂

Jag passade självklart på att se om jag var lämplig kandidat för denna behandling men jag hade inte tillräckligt med fett. Jag fick dock veta att mina armar var inprincip bara gjorda av fett och saknade muskler och att jag borde se över det för inte få slappa armar i framtiden. Som tur är håller jag på gå ner all min överskotts fett jag går runt och bär på.

8 comments / Add your comment below

    1. ingen aning men det verkade godkänt, yepp hon var ej legitimerad hon var på år 2 som läkarstudent. Jag hade ju aldrig valt gå till henne ens för pengar..

    1. Hej, jo det finns det. Yes där var det, hon fick resultat. Det var billigt typ 2000kr, tror dom kan ha höjt lite. Min vän tyckte det var helt klart värt det då hon hade fettkudde bak på armen. Glömt lägga upp efterbild men ska försöka lösa det 🙂

      Hls Jennie

Kommentera