Mitt bästa locktips för med Clips

Jag tänkte dela av mitt bästa knep när det gäller locka löshör som är av clips 🙂

locka löshår clips

Kom ihåg vem som lärde dig detta 😉

Locka löshår clips

Att locka clips on löshår kan vara riktigt svårt då man bara har 2 händer och eftersom löshåret är avtagbart är det smidigt att locka det innan man sätter i det. Men det kan vara riktigt svårt. Men så en dag kom jag på detta knep, det var en kväll i frustration, jag skulle ut och jag bara skulle ha dom perfekta lockarna! Det var bara så! Det gick väl ganska så dåligt, jag blev arg och tänkte ge upp. Men så kom jag på idén med att fästa löshåret i lådstängningen på byrån och hålla emot med foten 🙂

Det här är helt genialiskt, det blir perfekta lockar varje gång!
Nu har jag lärt alla jag känner som jag vet använder clips ibland när dom ska ut osv.

Steg för steg locka löshår

  1. platta igenom håret så det är slätt
  2. locka en sektion clips åt gången
  3. låt lockarna svalna ett tag hängandes på en annan byrå
  4. sätt i håret
  5. locka ihop överhåret med löshåret lite lätt

Jag använder mig av en GHD plattång för att locka löshår och det köper du här

Kommentera