Lågbudget-kliniker

Jag har tänkt på en sak på senare tid och det är att det finns väldigt mycket lågbudget klinker i Stockholm.
Och jag förstår, det är väldigt dyrt att starta en klinik och köpa in dom dyraste maskinerna, som oftast är dom bästa. Samtidigt så blir det lite så att vi kunder inte alltid alla gånger vet vilka maskiner som är den ger best resultat och gör en behandling för dom känner igen namnet “top of mind namnet”.

Vi kan ta ett exempel, hårborttagning, många gör med IPL och det ordet är allmänt känt hos dom flesta. Hos vissa kliniker måste man gå mängder av behandlingar för att maskinen dom använder sig av inte är Soprano Ice som är den mest effektivaste på marknaden som dessutom inte gör ont, som så många andra maskiner. Det som händer är att  vi som är konsumenter får betala för fler behandlingar på den billigare maskinen och gå flera gånger än om vi valt gå till den “dyrare”, “finare” kliniken. 

Ens fritid är värt mycket pengar tycker jag, kan jag få samma resultat på hälften av tiden är det självklart jag väljer det alternativet.

Lite samma sak är det med all fet-frysning, många lågbudget-kliniker som erbjuder det för att ha den på menyn. I själva verket har dom inte Coolsculpting som är originalet.

På Instagram ser jag ibland att man kan få fransar för 400kr om man låter en elev göra behandlingen och det tar 4 timmar. Det skulle aldrig falla mig in ligga där i 4 timmar. Sen är det är en del lågbudget-klinker som har olika event där man som bloggare får komma och det förväntas att man bloggar efteråt. Jag får ofta erbjudanden testa div grejer på div kliniker, men varför ska jag göra det om kliniken inte håller rätt nivå.

Tänkte verkligen igenom detta i veckan och avslutade ett samarbete med en klinik för att det är inget ställe jag skulle kunna se mig själv gå och spendera mina egna pengar. Det är så många klinker i Stockholm, det krävs verkligen att man vet exakt vad man vill ha för att få det bästa.

Jag uppskattar lyxa miljöer, dock vill jag inte betala mer än max 10% överpris för få det. Annars vill jag inte ha det! Som tur är så brukar jag ha stammis-pris på typ allt i mitt liv 😉

 

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds