Kärlek på allvar som ljudbok – ingår ej på testperiod

Jag skulle höra på ljudboken Kärlek på allvarNextory och skev upp mig på 14 dagar prova på gratis. Men det gick tyvärr inte  höra på den boken, i stället skulle jag behövt ta Guldmedlemskap. Hur ska jag veta det när det står så här, se nedan?

Det med silver och ljudböcker på testversion är att vissa böcker verkar gå få som ljudbok, men det är inget du kan googla dig till innan. Så det du får det får du! Och ni vet ju hur det är när man signar på något gratis som är svårt säga upp, det blir ofta att man får leta länge tills att man råkat fortsätta…

För vara säker på få ljudbok så googlade jag noggrant innan…

Givetvis glömde jag säga upp inom min 14 dagar gratis och det drogs pengar, jag hade väldigt svårt hitta hur man säger upp Nexstory så jag fick tillslut starta en dator och leta runt och sedan fann jag det under min profil. Inte under mina abonnemang som jag skulle kunna trott. Jag hade säkert kunnat fortsatt men jag blev besviken på jag ej fick ljudbok och att det var svårt läsa i mobilen då texten ej gick vända.

Recension Nexstory

Mycket uselt för mig, det blev en dyr affär, 139*2 månader för inget. Det var en kväll när bokhandeln var stängd och jag ville höra ljudbok direkt. Just sådana fakta böcker tycker jag är tradigt att läsa själv, då vill jag vila och lyssna. Nu är jag singel och bitter inget blev som jag ville och jag tappade intresset fortsätta mitt läsande… kanske jag behöver en surfplatta vad vet jag.

Kommentera