Julbord i Gamla stan på Engelen

Igår var jag på ett årets Julbordspremiär med CarineEngelen i regi´av Johan Carlén. Årets första julbord är därmed avverkat till sköna stämmor av Robert Wells med orkester. Vad det svängde och vilket gott julbord. Julkänslan som inte existerade innan, infann sig direkt i den julpyntade miljön på Engelen. Stället görs sig bäst på vintern I must say! 

Här ser ni Robert Wells med sin Jingle Wells, så smart! När jag såg dom trodde jag först att det var någon som var lik honom på scenen. Men nix det var den äkta varan! Det var mycket kändisar för övrigt på eventet…

Livemusik på julbord har jag aldrig upplevt förut, rekommenderas!

Det kommer var julbord framöver på Engelen, så om ni blir sugna på boka julbord Engelen så är min recension att det var  väldigt bra uppstyrt där. Då utbudet på julmat var väldigt brett och det fanns nog inget jag kom på som jag saknade. Kanske morotslåda för den finska publiken iof hehe.

Carine och jag!

På eventet träffade vi på en hel del bekanta människor som som alltid på event.Tillslut hamnade vi vid ett väldigt trevligt bord vid Katerina Janouch, samt Malin Torkelsdotter. Där blev det en hel del skratt och ni som följde mig på Instagram såg nog vad jag skrattade mest åt. Lite senare kom två tvillingar i likadana kläder, matchande precis som jag och Carine som båda klädde oss i rött. 

Vi lämnade eventet var vi mätta och belåtna och glada, vad roligt det är att få lyxa till det en vardag sådär.  Tack för trevligt event gärna mer sådant här 🙂

 

 

Kommentera