Jag har aldrig

  • Ätit en sill
  • Ätit surströmming
  • Lagat en julskinka
  • Varit svarthårig
  • Varit i Barcelona

Tänkte precis på det här med saker jag aldrig gjort, jag har verkligen otroligt mycket kvar att uppleva. Jag såg en ostbutik nyligen, jag har aldrig handlat ost från en renodlad ostbutik det vill jag göra och ha ost-provning.

Det man brukar ångra på sin dödsbädd är ofta det man inte har gjort och därför är det viktigt att ta sig tiden att prova nya saker känner jag. Ibland undrar jag vad jag kan göra på min fritid, men faktum så gäller det ju att ta sig tiden att fundera ut saker man kan göra. Eller som för min del ta sig orken att göra saker, jag är lite bekväm så orkar oftast inte sätta mig på en buss och åka till div ställen jag egentligen vill till.

Just nu håller jag på med lite renovering här hemma kan man väl säga, målar om väggar och div lister. Det har jag velat göra sen dag ett men inte funnit energin att göra det. Men jag började för 3 veckor sedan och kör det lite när intresset faller in och det börjar bli betydligt finare. Ska se om jag kan få till en samarbete med ett tavelföretag för blev sugen på nya tavlor och  jag har igår beställt hem nya täcken, kuddar och handdukar och sist jag köpte handdukar var 2007 kanske och dom nyare jag har jag fått som presenter. Idag köpte jag även en dammsugare som jag ser framemot att testa senare idag!

Jag har väl känt att mitt boende är “tillfälligt” men det blev lite längre än så, förhoppningsvis beger jag mig till en ny stadsdel framöver. Från Karlaplan till Östermalmstorg vore drömmen!

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds