Inredning

Jag funderar på att skaffa hemstädning

Samarbete med eclife.se

Ibland tycker jag att livet känns som det går för fort och att jag inte hinner med allt jag vill göra. Idag brukar jag lägga några timmar varje vecka på att städa och oavsett hur lite jag är hemma och stökar ner, så behövs det ändå städas åtminstone en gång i veckan. Nu är jag bara en person och jag kan bara tänka mig hur mycket mer städning det behövs om man är en hel familj. 

Det går ganska så snabbt att småstäda och dra fram dammsugaren, men dessvärre så inkluderar det ju inte vår och höststädning, den så kallade grundstädningen som kräver att man verkligen lägger sin tid på att städa grundligt. Våra hem behöver bli grundligt städat emellanåt för annars blir hemmet bara rent någon timme och så ramlar dammet ner igen som finns i omlopp i hemmet. 

Stora hem behöver till och med ha ett städschema – checklist

Jag är ganska så intresserad av större hus och hushållning, jag minns avsnittet med Sofie Prydz i Hollywoodfruar som lade mycket tid på att hitta den perfekt städerskan som kunde städa enligt hennes krav. Hon säger i avsnittet att när hennes hem inte är ordning så känner hon att hela hennes liv är i kaos.

Sofie ville få hjälp med att få tvätten vikt och sorterad i garderoben, att burkarna i kylen skulle stå på ett visst sätt med mycket mera. Detta var faktiskt ett av mina favoritavsnitt där hon berättade om sin hemstädning med tillhörande hushållsnära tjänster.

Detta är något EC Life-hemstädare erbjuder. Dom kan komma hem till en och städa varje vecka, varannan vecka eller månadsvis. Dom arbetar efter en checklist och det kommer innebära att hemmet alltid är rent då det blir rotation.

Jag har svårt se att jag personligen skulle sätta upp ett städschema här hemma och det är just den här hjälpen jag anser att det verkligen är värt att anlita hemstädning för. Bara vetskapen av att det är riktigt rent och fint är lugnande för mig. Nyvädrat och täcken som är vädrade osv…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *