Intervju om säkra fillers

Filorga Sverige har tagit fram frågorna som du ska ställa inför val av klinik och injicerare när du ska boka tid för din filler. 
Vilka komplikationer som kan uppstå och hur viktigt det är att din injicerare vet hur man ska ta hand om och lösa dessa. Också vad dessa komplikationer kan innebära om du inte får hjälp direkt.
En filler komplikation är inget som ett vanligt akutsjukhus eller vårdcentral har kunskap om eller kan ta hand om. De har heller inte de preparat som krävs för att kunna lösa upp fillern snabbt vid behov. Därför är det oerhört viktigt att din injicerare har tillgång till detta preparat som man endast kan tillgå om man är kopplad till en ansvarig läkare.
 
Ställ rätt frågor och välj en säker klinik! 
Filorga Sverige ART FILLER
Detta är material jag fått mailat till mig, jag förespråkar säkre injektioner av utbildade personal! 
bra frågor att fråga vid en fillerbehanding

6 comments / Add your comment below

  1. Så med andra ord så ska vi inte köpa Filorga? Det kommer jo från Frankrike? Svensk distributør existerar inte. Det finns en framsäljande agentur däremot som får det ifrån Frankrike? Får jag inte köpa det själv direkt från Frankrike? Gud blir tokig på sånt skitsnack.

    1. Filorga har ju en svensk distributör så därifrån kan man ju köpa om man driver klinik, dom är väl som vilken helst agent för minska på leveranstid och det blir lättare köpa på sitt egna modersmål. Du kan ju få köpa från Frankrike och det är det du hellre vill, men brukar inte funka så med agenturer med dom olika säljkontor med franchice typ. Detta är vad jag tror det fungerar, jag är ju ingen inköpare av fillers.

      Men tex har ju Motiva en agent i för norden tex för deras implantat, så slipper man handla från US.

Kommentera