Inga mer skrynkliga kläder med en ny Steamer

Jag beställde precis en ny Steamer från Steamery.se, den blev en svart fräsch matt av deras nyare modell. Faktum är att jag har sedan innan deras äldsta modell som är vit och igår mailade  jag kundtjänst för att få veta hur man kalkar av maskinen. Då fick veta att dom nu uppgraderat en fräschare design och att den tillverkad  i en ännu bättre kvalité där man inte får kalkavlagring, då dom lagt en film på insidan. Designen är även mer nätt med och jag brukar ta med mig min på resor uppskattar sådant.

Om du undrar om hur man kalkar av så visade sig att man använder sig av ättika och om det blivit stop i rören. Men jag kände att ättika är ju rätt dyrt med och vad ska jag med den sedan?  Och jag hade turen att få en grym kod för en uppgradering så jag slog till 🙂 Slutet gott!  Jag längtar tills den kommer hem för det har verkligen varit jobbigt stryka med strykjärn och nyligen brände jag sönder den på något material man tydligen inte fick stryka på hög värme så jag har inte kunnat stryka på ett tag. Att gå runt med skrynkliga kläder vill jag verkligen inte göra!

 

 

 

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds